Blogs

Intuïtief leiderschap

Jij bent toe aan een volgende stap in jouwontwikkeling. Je wilt je zelfvertrouwen, invloed endaadkracht verder ontwikkelen en meer inzetten.Meer gebruik maken van jouw vrouwelijk creatieveen verbindende kracht. Vertrouwen op jezelf alsinstrument voor (persoonlijk) leiderschap. Dat is intuïtief leiderschap. De reis naar intuïtief leiderschap De reis naar intuïtief leiderschap nodigt je uit omte ontdekken wat Lees meer….

Grenzen aangeven in 4 stappen

Je zegt: “Prima, ik zal dat doen.” Maar je denkt: “Help, dat kan ik er helemaal niet bij hebben”. Het overkomt iedereen. En sommige mensen overkomt dit vaak. Té vaak! Ze voelen zich dan misschien wel schuldig. Maar ook dan moet je grenzen aangeven. Doe je dat niet, dan komt jouw gezondheid in gevaar.   Hieronder Lees meer….

Zelfvertrouwen vergroten?

Veel van de vrouwen die ik als beroepscoach zie, geven aan dat ze meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen. Ze willen zich zelfverzekerder voelen en ze willen zichzelf vaak helemaal kunnen accepteren. Ze willen de ruimte en de vrijheid voelen om overal zichzelf te zijn. Maar ze weten vaak niet hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten. Zelfvertrouwen Lees meer….

Stop negatieve gedachten

Stop negatieve gedachten Ik ben niet goed genoeg. Op mijn leeftijd kan ik dat niet meer. Ik ben 50 en nu doe ik er niet meer toe. Zie je wel, ik ben niet meer belangrijk voor …..? Mijn partner/kinderen/familie/…. gaan voor op wat ik zelf wil. Laat ik dat maar doen, want anders denken ze Lees meer….