Van verlangen naar doen

Zet je verlangens om in daden – gratis werkboek

Jij hebt altijd voor anderen gezorgd en nu is het tijd voor jou! Maar hoe ga je dit tijd invullen? Wat betekent het precies dat het nu tijd is voor jou? Diep van binnen voel je dat verlangen, maar het is lastig om te omschrijven wat je nu precies voelt. Dit gratis werkboek kan je helpen om je verlangens om te zetten in daden. Je gaat van verlangen naar doen.

Verlangen: begeren, blieven, haken, hongeren, hunkeren, reikhalzen, smachten, snakken, wensen, willen

Voor jou stonden anderen steeds voorop en je bent daardoor jezelf in de afgelopen jaren kwijtgeraakt. Je hebt helemaal niet nagedacht over wat jij eigenlijk wilde. Dat was misschien niet zo belangrijk of je had er helemaal geen tijd voor.

Nu heb je meer tijd, is er eindelijk meer ruimte voor jou en voor wat jij wil. Maar wat is dat? Wat waren ooit jouw idealen? Wat wilde je bereiken? Wat wil je nu bereiken? Waar verlang je naar?

Dit werkboek helpt je bij het vinden van wat jij echt wilt. Je gaat onderzoek doen naar jouw verlangens, leert realistische concrete doelen te stellen.

En, je maakt een stappenplan, zodat je jouw diepste verlangens ook kan omzetten in daden. Je gaat het anders doen en daarmee bereik je jouw doelen.

Gratis Werkboek Van Verlangen naar Doen

Van verlangen naar doen. Zo heet deze training, maar wat is verlangen? Je verlangt naar iets wat er niet is, wat je niet hebt. Ons diepe verlangen heeft veel te vertellen over waar we naar op zoek zijn. Over wat we heel graag willen.

Verlangen

Het is vaak lastig om dat te bereiken. Dat kan zijn omdat je niet zo goed weet wat je wilt. Het kan ook zijn dat je wordt belemmerd door terugkerende patronen of thema’s in jouw leven. Dat kan je weerhouden om bij jouw verlangen te komen.

En dan ga je van alles doen. Dingen waarvan je denkt dat die je helpen of waarvan je verwacht dat ze je bevrediging en geluk gaan schenken. Of je doet wat je doet, omdat je denkt dat jouw omgeving dat van je verwacht.

Jouw diepste verlangen

Maar komt dat echt tegemoet aan jouw diepste verlangen? Wil je meer bevrediging, zingeving, zelfvertrouwen, plezier in je leven? Dan is weten wat je verlangt van groot belang. En vanuit dat weten, bepalen hoe jij je wilt voelen en wat jouw doelen zijn. Dit werkboek helpt je op weg.

Dit gratis werkboek helpt je om je gedachten te ordenen, je doelen te beschrijven, een planning te maken en te evalueren. Het levert je de gewenste en blijvende veranderingen op, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt, meer energie en meer plezier in je leven.

‘Ik heb in mijn leven ontdekt dat verlangen de enige eerlijke eigenschap is van de mens.’

Ernst Bloch


Als je hieronder je naam en mailadres achterlaat, ontvang je direct het gratis werkboek.