Contact met Mooie Wijze Vrouwen

Elly coach voor mooie wijze vrouwen
Foto: Prisca Visser

Op deze pagina kun je je aanmelden voor mijn coaching en workshops. Voel je ook vrij om bij vragen contact met me op te nemen. Met mijn kennis en ervaring ben ik erin gespecialiseerd vrouwen te helpen zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Bel, mail of vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.


Een-op-een coaching

Samen op een persoonlijke wijze jouw doelen bereiken? Dat kan bij Mooie Wijze Vrouwen! Ik bied 1-op-1 een coaching aan op locatie en online. Wat voor jou het prettigst is. Als je het liever live doet kan dat bij mij op locatie in Doesburg, kan ik naar jou toekomen of kunnen we buiten de deur afspreken. Een op een coaching bij jouw favoriete koffie tentje of tijdens een ontspannende boswandeling? Voor Wijze Mooie Vrouwen is niks te gek. Zolang jij je op je gemak voelt.

Yoga in combinatie met coaching

Omdat we het bij Mooie Wijze Vrouwen belangrijk vinden om lichaam en geest te verbinden bieden we, in samenwerking met Yoga Boss, ook yoga lessen aan. Mooie Wijze Vrouwen organiseert trainingsdagen in combinatie met yoga om helemaal tot jezelf te komen. Tijdens zo’n heerlijk ontspannende trainingsdag zal onze chefkok jullie voorzien van een overheerlijke, gezonde en voedzame lunch.


Maatwerk

We stellen ook graag samen met jou, je vriendinnen, collega’s of familie een speciaal op maat gemaakte (halve) dag samen. Een yoga-coachingsdag cadeau geven? Of een uniek bedrijfsfeest of afdelingsuitje organiseren met Mooie Wijze Vrouwen? Ontspanning en leefstijl tips tijdens een op maat gemaakte workshop? Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Neem bij interesse contact met ons op door het onderstaand contact formulier.


Samenwerking

Samen is alles leuker, toch? Lijkt het je leuk om samen te werken met Mooie Wijze Vrouwen neem dan zeker contact met me op. Heb jij bijvoorbeeld een sportschool, yogaclub, leefstijl of vitaliteitstraining? Of zou mijn diensten in willen schakelen voor jouw bedrijf? Of heb je iets totaal anders in gedachten. Schroom niet om contact met me op te nemen. Wij staan open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden!


Contactformulier

Logo Mooie Wijze Vrouwen coaching voor vrouwen

Contact gegevens

Mooie Wijze Vrouwen Training & Coaching
Kloosterstraat 14
6981 CD Doesburg

Telefoon: +31 6 14131039
E-mail: elly@vanexel.org