Persoonlijke coaching voor vrouwen

Persoonlijke coaching door Elly van Exel
Foto: Prisca Visser

Zo rond de 50 verandert er veel in het leven van een vrouw. De kinderen worden ouder en hebben jou minder nodig. Dat kan veel ruimte geven, maar hoe vul je die in? Wat betekent dat voor jou? Is persoonlijke coaching voor vrouwen iets voor jou?

Aan de andere kant krijg je misschien ook de zorg voor je ouders. Hoe ga je dat combineren met je werk, sociale leven, sport en vrijwilligerstaken?

Persoonlijke coaching voor vrouwen

Het is veel en vaak overweldigend. Je voelt je onzeker, hebt vrijwel nooit tijd voor jezelf, laat staan dat je stilstaat bij wat je écht wilt. Wie ben je? Doe je er nog toe? Je bent op zoek naar hoe je je leven zinvol kunt invullen. En is het nu zo langzamerhand niet eens tijd dat je écht voor jezelf opkomt? Dat je je grenzen kent en aangeeft? Dan is persoonlijke coaching (life coaching) misschien iets voor jou.

Tijdens een persoonlijk coach traject neem ik je even bij de hand

Hoe kan coaching helpen?

Resultaat van een coachtraject van 5 persoonlijke 1-op-1 coaching sessies (live of online) van 1,5 uur:

Resultaat van persoonlijke coaching bij Mooie Wijze Vrouwen
Persoonlijke coaching maakt dat je gewaardeerd voelt
Persoonlijke coaching laat je zien dat je er toe doet
Door persoonlijke coaching leer je weer goed voor jezelf te zorgen
Persoonlijke coaching voor meer zelfvertrouwen
Door persoonlijke coaching weer plezier in je leven

Tarief persoonlijke coaching voor vrouwen

De prijs voor een traject van 5 persoonlijke 1-op-1 coaching sessies (live of online) kost € 500,-. Het tarief voor een losse sessie (live of online) is € 125,-. Deze prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW.

Je kunt je ook aanmelden voor een coachtraject ‘Grenzen Bewaken’ en ‘Bouwen aan je zelfvertrouwen’. Deze coachtrajecten kan je 1-op-1 volgen of in een kleine groep.

Je ontvangt van mij een factuur. Een traject betaal je vooraf. Een losse sessie betaal je per keer achteraf. Dat kan contant of ik stuur je een betaalverzoek, zodat je direct via je smartphone kunt betalen.

Locatie

De sessies zijn online of live. Als we live afspreken dan kan op een plek waar jij je prettig voelt. Bijvoorbeeld thuis, op je werk of lekker buiten in de natuur. Ik kom dan naar jou toe.

Indien ik dan meer dan 25 kilometer moet reizen, dan reken ik € 0,19 per kilometer voor de reiskosten.


Bij Elly heb ik het 1 op 1 coachingstraject gevolgd. Van tevoren dacht ik dat het vooral een leuke ervaring zou zijn die mij naast het ‘leuke’ ook nog iets op zou leveren. Het heeft mij zoveel meer gebracht dan ik gedacht en verwacht had. Het heeft echt veel in mij los gemaakt, dingen waarvan ik dacht dat ik ze achter me gelaten had, bleken toch nog een duidelijke rol te spelen. Oude patronen/gedragingen zijn helder geworden en doorbroken. Ook ben ik vele inzichten rijker geworden en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet waar ik sta, wat ik kan en wat ik wil én wat ik te bieden heb. Bedankt voor dit mooie traject Elly. (N)


Vrijblijvend kennismaken

Als jij voelt dat ik jou kan helpen met persoonlijke coaching voor vrouwen, neem dan contact op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek.


Dat eerste gesprek is helemaal vrijblijvend en als we klik hebben, dan plannen we een gratis uitgebreider intakegesprek in. En dat gesprek alleen al zal je zeker waardevolle inzichten opleveren.

Elly, coach voor vrouwen van rond de 50
Foto: Prisca Visser

Als je onderstaand formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.